I AGF Atletik Ungdom tilbyder vi ungdomstræning til alle unge i alderen 10-19 år, som har mod på at løbe. Vi lægger stor vægt på bredden, og at løb skal være sjovt og være med til at skabe gode oplevelser og relationer. For løbere som har gode forudsætninger og mod på mere, tilbyder vi naturligvis kompetent sparing med vores trænerteam og udfordrende træning med mulighed for at udvikle sit sportslige potentiale.
I AGF Atletik Ungdom tilbyder vi træning på to hold:

Basis – alsidig, udfordrende og sjov træning

AGF Ungdom Basis henvender sig primært til de yngste løbere (alder 11-15-år). Træningen har stor fokus på opbygning af basale løbs- og motoriske færdigheder. Træningen er opbygget omkring leg og alsidig træning og bestå bl.a. af løbeteknik, sprintteknik, hækkekoordination samt atletik-specifik træning såsom intervalløb, længdespring og hækkeløb. Vi slutter ofte træningen af med simpel styrketræning.

For yderligere information om basisholdet klik her.

Mellemdistance

AGF Ungdom Mellemdistance henvender sig til alle alders grupper. Mellemdistance holdet er for dig, der ønsker specifik træning frem imod mellemdistance løb (800 m– 5.000 m). Selve træningsopbygningen er målrettet frem mod stævner i stævnesæsonen, dog uden at gå på kompromis med følelsen af fællesskab, leg og sammenhold til hver træning.

Yderligere information om holdet klik her.

Træningstidspunkter

Mandag 17.30-19.00 (Basis træning)
Tirsdag 17.30-19.00 (Mellemdistance)
Torsdag 17.30-19.00 (Fællestræning for Basis og Mellemdistance)
Lørdag 10.00-11.30 (Mellemdistance)
Træningen tager udgangspunkt fra klubhuset på Observatoriestien 1B Aarhus C.

Prøvetræning

Du er velkommen til at deltage i et par træninger og se, om det er noget for dig.
** Uanset alder og niveau er du altid velkommen i AGF Atletik Ungdom. Vi hjælper dig med at finde det bedste hold, og det er altid muligt at skifte**

Kontingent

Læs mere om kontingentsatser og meld dig ind her.