Betal kontingent

Efter i mange år at have benyttet girokort ved betaling af kontingent er alle afdelingerne i Aarhus Gymnastik Forening af 1880 nu gået over til at benytte Conventus i stedet. Således også AGF Atletik.

For at blive medlem af AGF Atletik skal man betale kontingentet via Conventus. Se nedenfor hvordan dette gøres.

Kontingentsatser

I AGF Atletik benytter vi os af halvårlige kontingenter, og de to perioder er hhv. 1. januar – 30 juni og 1. juli – 31. december.

Prisen pr halvårligt medlemskab er som følger:

Børn og Ungdom 500kr
Dame- og Herresenior 750kr
AGF Life 400kr
Spring/Sprint 750kr

Derudover har vi et passivt medlemskab for dem, som ønsker at bevare tilknytningen til AGF Atletik uden at deltage i de ugentlige træninger. Med et passivt medlemskab har man lov til at deltage i alle klubbens arrangementer.

Prisen for et passivt medlemskab er 250kr for et år.

Det er værd at bemærke, at Conventus IKKE automatisk opkræver betaling ved hver ny kontingentperiode. I stedet er det medlemmernes eget ansvar at sørge for at betale sit kontingent.

I FAQ kan man finde svarende på de mest hyppige spørgsmål. Conventus FAQs

Sådan betaler du dit kontingent via Conventus

(Java er påkrævet. Java kan downloades her)

 

Oplever du problemer med tilmeldingsprocessen, eller har du nogle spørgsmål hertil, er du altid velkommen til at skrive til Sari Venshøj

Medlemslogin

Ved tilmelding bliver man bedt om at oprette en bruger i systemet. Man kan logge ind på sin bruger via boksen i højre side eller ved at følge dette link.