Træner du struktureret til enten 800 meter eller maratondistancer – og har du ambitioner om at løbe endnu hurtigere og måske endda at løbe Danmarksmesterskaber?  

I AGF Mellem/Lang kan du som aktiv løber, hente masser af fordele, inspiration og oplevelser.

Som medlem indgår du i en stærk gruppe af mænd og kvinder, der træner seriøst og målrettet, og du kan deltage i tre ugentlige fællestræninger, der har fokus på at hjælpe dig med at indfri dine personlige løbemålsætninger.

Vi ses tirsdag, torsdag og lørdag
Vi træner hver tirsdag og torsdag fra kl. 17.30 og lørdag fra kl. 9.00. Træningen varer 1½ – 2 timer.

Til alle klubtræninger startes træningen ved et fælles mødested, ofte ved klubhuset på Observatoriestien 1B Aarhus C. Der er mulighed for omklædning og bad i forbindelse med træningen. Kontakt gruppens trænere for mødesteder.

Vi har primært fokus på, at fællestræningerne er træning med høj kvalitet i form af forskellige typer af intervaltræning. For at få optimal effekt af træningen skal du løbe en til tre gange om ugen ud over fællestræningerne.

På en træningsaften løber vi 10-15 km. Træningspasset er normalvis inddelt således:

  • Først varmer vi op i cirka 20 min. (Der løbes i grupper inddelt efter pace, efterfulgt af nogle opvarmningsøvelser, som er målrettet dages træning
  • Herefter starter kvalitetstræningen, som foregår i varierede omgivelser på bane, skovsti eller asfaltvej Varighed cirka 20-40 min.
  • Så jogger vi af i cirka 20 min. for at starte kroppens forberedelse til næste træning
  • Til slut laver vi lidt core- og stabilitetstræning i cirka 15 min.

Snør skoene og kig forbi
AGF Mellem/Lang er for alle kvinder og mænd, der har interesse for løb, og som kan lide at konkurrere mod enten sig selv eller andre og som også vil træne seriøst.

Er du i tvivl, om AGF Mellem/Lang er noget for dig, er du velkommen til at deltage i træningen i en måned ganske gratis, bare mød op til træning, eller tag fat i en af vores engagerede trænere, hvis du har spørgsmål.

Trænere

Mellem/Lang holdet trænes af følgende team: klik her.

 

Medlemsfordele

Som medlem i AGF Atletik, får du masser af fordele

Se nuværende medlemsfordele her: klik her.

Kontingent

I AGF Atletik har vi fordelagtige kontingent satser.

Kontingent for de enkelte træningsafdelinger kan ses her: klik her.

Betaling af kontingent kan ske her: klik her.