Trænings gruppe

Mellem- og langdistance

Om Henrik

Fra Viborg, født 1994 og nu bosat i Aarhus.

Jeg har prøvet lidt af hvert trods min unge alder (synes jeg selv). Jeg har arbejdet en del år i restaurationsbranchen, efterfulgt en kort karriere som butikschef i en løbeforretning i Viborg inden jeg startede på fysioterapeutuddannelsen. Min uddannelse som fysioterapeut er jeg ved at færdiggøre og bliver færdig juni 2021.

Træner- og Løbebaggrund

Jeg har taget min træneruddannelse gennem DGI, og siden 2017 har jeg trænet atleter på alle niveauer.

Jeg selv er stadig aktiv løber, og gør mig i distancerne fra 3.000m op til halvmaraton. Jeg har også gennemført nogle maratonløb i min løbekarriere, men efter have prøvet de kortere distancer er jeg mere motiveret for dem.

Trænings filosofi

Jeg vægter den sociale dynamik særligt højt i træningsmiljøet. Jeg er sikker på at et sundt og behageligt miljø fordrer til bedre resultater. Jeg arbejder ud fra at træningen skal være inspirerende og variererende, og på den måde bidrage til højere motivation for træning. I min træningstilgang tænker jeg helst langsigtet når jeg skal hjælpe og vejlede atleter. Der findes formentlig ikke noget holdbart quick-fix. Vi har alle nogle perioder med mere pres end vanligt, hvorfor træningen skal tage udgangspunkt i den enkeltes livssituation.

Jeg har ikke en én vej som fører til Rom, men er åben over for de metoder der er bedst for den enkelte.

Det bedste ved at være træner i AGF

Det er at se, hvordan løberne udvikler sig sportsligt, men bestemt også at følge den personlige udvikling. Jeg synes at alle har nogle kvaliteter som kan bidrage til at hele klubben fungerer som et stærkt fællesskab.

Kontakt

Mail:     traenergruppe_mail@agf-atletik.dk

Mobil:   5070 4060