Dyrker du atletik, og mangler hjælp til at komme endnu længere med disciplinerne, du virkelig brænder for? Så er AGF – Sprint, Spring & Bevægelses gruppen måske noget for dig!

Gruppen trænes af Dennis Mägi.

En af Dennis’ filosofier erat alle mennesker er i stand til stort set alt. Det kræver dog, fra mit perspektiv i hvert fald, at jeg lærer dig at aktivere og sende de rigtige signaler fra hjernen ud gennem kroppen. Når vi fx har lært virkningen af alle kroppens led i en baglæns salto, er det vigtigt at være til stede og kun fokusere på det. Hvorimod, hvis du tænker på “ting der kan gå galt”, bliver den sjældent udført. 

Hver bevægelse, som ”en salto” kræver dog en balance/styrke i kroppen, og når denne ikke bliver vedligeholdt, opstår de forkerte bevægelser, og efterfølgende skader. Derfor er sammenhængen af kroppen fra top til tå altafgørende at optimere, ligegyldigt hvilken sport du dyrker.

Hvad kan gruppen helt konkret tilbyde dig?
Sammen med andre dedikerede atleter, vælger du dén eller de discipliner, du ønsker at lære. Træningen vil blive tilrettelagt med henblik på at sikre, at din krop kan holde til belastningen, og du vil få indsigt i sammenhængen af bevægelserne til optimal udførsel.

Motivation, Selvtillid & ”Balance” er altafgørende 

Det er en stor læring at komme videre fra at fejle eller være udfordret, og det er et vigtigt at løse problemerne, da sindet både giver signalerne til de bevægelser, vi udfører, og de tanker vi tænker.

Hensigten med træningen er ikke kun at bevæge sig og have det sjovt, men også at udvikle sig som menneske – udvikling er nemlig altid sjovt.
Balance i sporten, kroppen og livet generelt, er noget som, som prioriteres højt i gruppen.

Move Up Mägic ApS

En del af gruppen består af konceptet Move Up Mägic, hvor træningen er særligt målrettet sportsudøvere fra andre sportsgrene end atletikken. Hvor du kan lære forståelsen for kroppens bevægelser og den optimale udførsel indenfor din sportsgren. Derudover kan atletikudøvere, der ønsker en mere professionel tilgang til sporten tilkøbe flere træningspas.

Hvis du er interesseret i at høre mere, kan Dennis kontaktes på Coachmagi95@gmail.com eller 31 37 95 85.