Træningsgruppe

Mellem- og langdistance

Om Joachim

Ved siden af trænergerningen læser jeg idræt på AU og er medarbejder i Løberen. Tidligere er jeg udlært bager, læst et par år på lærerseminariet og lidt andet, inden jeg fandt ud af, at jeg skal prøve at gøre min interesse (idræt) til min levevej.

Træner- og løbebaggrund

Har været træner i AGF Atletik siden 2016, først for ungdom og nu for senior.

Personligt er jeg først og fremmest motionist, med ambitioner om at skal prøve det meste, hvilket har givet mig oplevelser lige fra at løbe én omgang på VM cross ruten til at lave en Ironman.

Træningsfilosofi

Jeg tror på en videnskabelig baseret tilgang til træning, udover løbetræningen indebærer det bl.a. også træningsplanlægning og alternativ/supplerende træning som kan optimere præstationen og forebygge skader. I sidste ende er den bedste træning dog, den træning som bliver gennemført, derfor synes jeg det er vigtigt at have en holistisk tilgang til den enkelte atlet, så der også er tid til arbejde/studie, venner og andre fornøjelser, hvilket gerne skal resultere i at atleten er motiveret og har en indre glæde ved løb.

Det bedste ved at være træner i AGF

At opleve hvordan atleter i en individuel sportsgren som løb, kan skabe så godt et sammenhold, sundt træningsmiljø og lysten til at støtte hinanden og bakke op omkring klubben. Det kan være til sociale arrangementer uden for træningen, motivere og heppe på hinanden til træning, eller når de tilbyder at pace andre til stævner og motionsløb.

Kontakt

Mail: traenergruppe_mail@agf-atletik.dk

Mobil: 60 11 03 43