Dan (2)

Trænings gruppe

Mellem- og langdistance

Ungdom

Om Dan

Fra Horsens, født i 1975. Bor nu i Århus

Har prøvet lidt af hvert. Er uddannet automekanikker. Har været ansat i forsvaret, på Idrætshøjskolen ved Viborg og ved en sportstøjs producent – Fusion Aps.

Fysioterapeut studerende og ved siden af dette og trænergerningen er jeg i gang med Idrættens Træner Akademi træneruddannelsen

Træner- og Løbebaggrund

Har min primære træner uddanelse i triathlon regi og svømme regi. Har følgende:

  • Årgangstræner ved dansk svømmeforbund
  • DIF trin 1+2
  • DTIF trin 1+2
  • DIF Diplomtræner

Har trænet og undervist atleter siden år 2005.

Så langt jeg husker tilbage, har jeg løbet. Dog selv kun som glad motionist. Har løbet det meste fra 5000m op til 100km. Løber i dag hovedsagligt trailløb når jeg tager nummer på.

Trænings filosofi

Jeg har stor fokus på træningsmiljøet, er overbevidst om at det for mange gør forskellen i om man bliver ved med at forbedrer sig. Der udover så arbejder jeg ud fra principperne omkring generelle samt specifikke kvaliteter, variation i træningen. Sidst men ikke mindst, så mener jeg at træningen skal tilpasses den enkeltes livsverden, for selv den bedste plan er ubrugelig, hvis den ikke kan udføres.

Jeg forsøger at være åben overfor forskellige principper inden for træning. Der er ikke kun en vej til målet, så mit fokus, er at prøve at finde den rigtige, for den enkelte atlet.

Det bedste ved at være træner i AGF

Jeg har muligheden for at samarbejde med en bred trup af løbere, som arbejder hårdt for at opnå deres personlige mål inden for løb.

Kontakt

Mail:     traenergruppe_mail@agf-atletik.dk

Mobil:   3029 2346