Primær distance: 5000 m, 10.000 m og halvmaraton
Elitegruppe: Nordisk Elite
Beskæftigelse: Studerer Medicin på Aarhus Universitet.

“Jeg har været aktiv hele min barndom, spillet fodbold som knægt, men startede i 2006, som 11-årig til løb i AGF Atletik, da jeg blev opfordret til det efter et 5 km løb som jeg løb lige under 20 min. Efter få ugers træning løb jeg pludseligt de 5km på 19:20 min. Siden dengang har jeg været 2 år på college i USA og deltaget ved NM, EM og VM som både junior, U23 og Senior.

Jeg løber i AGF Atletik, fordi det er her jeg hører til. Løb i starten i ungdomsgruppen og er efterfølgende rykket op i seniorgruppen, hvor jeg også altid nyder mine træningkammeraters selskab. Træningen er professionelt anlagt af vores træner Dan Olesen og løberne er ambitiøse og motiverede til hver træning. Hele klubben har et fantastisk fællesskab og i AGF er det muligt at danne nye livslange bekendtskaber samtidigt med, at ens sportslige præstationer forbedres!”

Største løbsoplevelse:
Min bedste performance var til EM cross i 2016, hvor jeg havde et rigtig godt løb og kom ind på en 19. plads i U23 klassen. Min største oplevelse er dog uden tvivl VM cross i Aarhus 2019. Det havde været et stort mål at kvalificerer mig til VM som senior-løber over en længere periode og på trods af stor modgang lykkedes satsningen. Mesterskabet blev løbet kun 3km fra min hjemby og der var derfor en masse familie, venner og bekendte som tilskuere. At løbe mod nogle af verdens bedste på ens rigtige hjemmebane og så ovenikøbet have et godt løb gjorde dagen helt speciel. Det vil jeg aldrig glemme.

Links:

Statletik.dk
Instagram

Personlige rekorder:
3000 m: 8.28 (2014)
5000 m: 14.38 (2016)
10 km: 29.57 (2019)
Halvmaraton: 1.06.23 (2018)