Trænings gruppe

Ungdomsgruppen

Om Thomas

Jeg hedder Thomas Sikora og er 46 år gammel bosiddende i Århus sammen med min kone og vores datter på 17 år. Jeg er uddannet lærer og arbejder også som lærer her i Århus. Jeg var i min ungdom selv medlem af en løbeklub og har elsket hvert et sekund af det, og jeg løber stadig i dag. Jeg har arbejdet som ungdomstræner i ca. 10 år i henholdsvis Slagelse og Hvidovre. Jeg er licenstræner uddannet indenfor aldersrelateret træning og som m/l løbetræner for ungdom.
Jeg er vant til at lave såvel fælles træningsprogrammer som individuelle. Jeg har erfaring med at være træner for såvel den nye utrænede løber, og for dem som har mere rutine og som går efter medaljer til DM m.m.og hele spændet her i mellem. Jeg vægter alsidigheden i træningen højt, og derfor er koordination, styrke, mentaltræning og m.m. også faste elementer alt efter alder, en del af træningen.

Trænings filosofi

En ungdomsafdeling skal skabe fællesskab samt se det enkelte unge menneske, og være en klub hvor ens løbe mæssige kompetencer kan fremmes og udvikles. Dette skal gøres med fokus på alsidigheden i træningen, som skal rumme de klassiske løbepas, men også fast koordinations-, smidigheds- og styrketræning, så det sikres, at man bliver en mere komplet løber, som har et robust fundament. Samtidig skal der være fokus på, at løb også kan leges ind med forskellige stafetløb og tempolege i skoven og på banen, og vi skal ud og prøve os af i forskellige stævner og løb rundt om i landet, så vi også kan vise, hvor seje vi er 🙂

AGF Ungdom skal også være en klub, som stiler højt – som ordsproget siger:

“Når du sigter efter månen, lander du mellem stjernerne”

En ungdomsafdeling er et vigtigt sted for de, som kommer der – et frirum – et sted med plads til at være dig – et sted hvor vi kan drømme sammen – et sted hvor vi kan udvikle på drømme og gøre dem mere målbare og konkrete – et sted hvor vi er sammen om en vigtig ting – Vi Elsker At Løbe.

Kontakt

Mail:   traenere_ungdom_mail@agf-atletik.dk

Mobil: 2348 5155